Airco Service Voerendaal is erkend dealer van verschillende merken. Om het u makkelijk te maken bij uw keuze voor een airconditioning die aansluit bij uw persoonlijke wensen, staat hieronder uitleg bij ieder merk. Een op maat gemaakt advies? Mail ons vrijblijvend via info@aircoservicevoerendaal.nl, bel ons via 06 14 23 42 62 of stuur een bericht via het contactformulier

 

 

 

 

 

 

 

Samsung Klimaatbeheersing is een wereldmerk dat vooral uitblinkt met nieuwe innovaties. Een aantal modellen zijn standaard voorzien van Wifi, en een 3 care filter voor zeer schone lucht. Samsung is een van de stilste airconditioners ter wereld zo koelt het model AR7000 met een geluid van maar 16dB

 

 

 

 

 

 

Wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Midea ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle apparatuur in eigen huis. Alle elementen zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. De veertig eigen laboratoria testen elk product uitvoerig op onder andere het effect op de gezondheid en milieuvriendelijkheid.

 

 

 

 

 

 

Lucht is essentieel en we spelen een steeds grotere rol om de voorraad ervan te blijven beschermen. Sinds 1924 hebben we een ongebreidelde passie om de altijd veranderende uitdagingen van lucht aan te pakken en zo de toonaangevende fabrikant van airconditioningsystemen te worden. Met onze innovatieve technologie maken we uitstekende producten en systemen om voor alle mensen en regio's over de hele wereld een comfortabel en duurzaam binnenklimaat te creëren.

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi Heavy Industries ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar comfort airconditioningsystemen. Deze kwalitatief hoogwaardige producten voldoen aan alle mogelijke eisen. Door continue ontwikkeling van de apparatuur is Mitsubishi erin geslaagd om één van de meest geavanceerde producten ter wereld te ontwikkelen de ultieme garantie dat u in een prettige leefomgeving kunt winkelen, werken, wonen en slapen.